Neem contact op met Flappus


Heeft u vragen? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens of door onderstaand contactformulier in te vullen als u een algemene vraag heeft. U kunt ons alleen op afspraak bezoeken. Wij willen iedere klant zo goed mogelijk helpen en daarom kunt u alleen op afspraak op bezoek komen aan de Nieuwleusenerdijk 37.

Voor adoptie, afstand, reserveringen en vragen over konijnen kunt u een mail sturen naar cynthiaflappus@gmail.com  Voor adoptie, afstand, reserveringen en vragen over cavia’s en overige knaagdieren kunt u een mail sturen naar ruthflappus@gmail.com.

Heeft u vragen over pension mogelijkheden voor konijnen en knaagdieren of heeft u andere vragen dan willen wij u vragen om te mailen naar  info@flappus.nl 

Voor informatie over de overige dieren die Flappus opvangt kunt u contact opnemen met de onderstaande contactgegevens. Daarnaast zijn wij enige tijd geleden een samenwerking gestart met het Zwols dierenasiel. Voor vragen over honden en katten kunt u terecht bij het Zwols dierenasiel.

Wilt u eens een kijkje komen nemen? Dat kan! Belt u even als u langs wilt komen? Als u zomaar langs komt, is er een kans dat wij geen tijd hebben om u te ontvangen. Een afspraak maken kan van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.

 

Telefoonnummer:   06 54 66 16 65 (10:00 t/m 17:00)
E-mailadres:   info@flappus.nl
Bankrekeningnummer:   NL90INGB0006188552
Fiscaal nummer:   851944036
Adres Flappus:    Nieuwleusenerdijk 37

 


Menu Title