Neem contact op met Flappus


Heeft u vragen? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens of door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons alleen op afspraak bezoeken. Wij willen iedere klant zo goed mogelijk helpen en daarom kunt u alleen op afspraak op bezoek komen aan de Nieuwleusenerdijk 37.

Voor adoptie, afstand, reserveringen en vragen over cavia’s en overige knaagdieren kunt u een mail sturen naar ruthflappus@gmail.com.  Voor adoptie, afstand, reserveringen en vragen over konijnen kunt u een mail sturen naar cynthiaflappus@gmail.com 

Voor informatie over de overige dieren die Flappus opvangt kunt u contact opnemen met de onderstaande contactgegevens. Daarnaast zijn wij enige tijd geleden een samenwerking gestart met het Zwols dierenasiel en Dierenopvang Edo Hammers in Kampen.Voor vragen over honden en katten kunt u terecht bij het Zwols dierenasiel en voor overige dieren kunt u contact opnemen met Dierenopvang Edo Hammers.

Wilt u eens een kijkje komen nemen? Dat kan! Belt u even als u langs wilt komen? Als u zomaar langs komt, is er een kans dat wij geen tijd hebben om u te ontvangen. Een afspraak maken kan van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.

 

Telefoonnummer:   038 260 06 60 / 06 54 66 16 65 (tijdens kantooruren)
E-mailadres:   info@flappus.nl
Bankrekeningnummer:   NL90INGB0006188552
Fiscaal nummer:   851944036
Adres Flappus:    Nieuwleusenerdijk 37

 


Of gebruik het contactformulier

Naam*

Telefoonnummer*

 

E-mailadres*

Bericht*

Menu Title