Flappus nieuws

Torenhoge dierenarts rekeningen door hoeveelheid dieren

2 oktober 2017

Afgelopen zomer zijn er enorm veel dieren binnen gebracht bij onze stichting Flappus, daarom zijn de dierenartsrekeningen nu helaas zo hoog opgelopen, dat wij uw hulp nodig hebben. Dieren komen op verschillende manieren bij ons binnen. Gelukkig zijn er mensen die er afstand van doen, maar veelal worden de meeste dieren gedumpt. Zo krijgen we vaak dieren in een doos binnen die voor de deur zijn gezet, dieren die op straat of het bos gevonden worden of dieren waarvan het baasje niet meer in staat is om voor ze te zorgen. Deze afgelopen zomer was het aantal dieren dat bij ons binnen is gebracht zó hoog dat we zelfs niet meer de rekeningen van de dierenarts kunnen betalen. Daarom willen we u vragen om ons te helpen om deze rekeningen te betalen. Het opgebrachte geld gaat nu uiteraard naar de de dierenartspraktijk, maar was nodig om de dieren te laten vaccineren, castreren en overige medische hulp te bieden. Hieronder delen wij de link met u:

https://www.geef.nl/nl/actie/torenhoge-dierenarts-rekeningen-door-hoeveelheid-dieren/donateurs

OVER STICHTING FLAPPUS:

Vanaf 2012 is Stichting Flappus te Zwolle een officiële stichting. Dierenopvang Flappus vangt dieren op die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun baasje kunnen blijven, maar ook wilde dieren die door de dierenambulance en dierenbescherming worden gebracht. Zo bieden wij onderdak voor konijnen, katten, verschillende knaagdieren, vogels, reptielen, vissen en pluimvee. Daarnaast vangen wij ook wilde dieren op als konijnen, duiven, kraaien, eekhoorns, eenden, ganzen en overige kleine wilde dieren.

Als de dieren weer toe zijn aan een nieuw huisje of ze mogen weer uitgezet worden in de natuur, dan herplaatsen we ze bij een nieuwe eigenaar of zetten we ze weer uit in of dichtbij het natuurgebied waar ze gevonden zijn.


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title