Flappus nieuws

Stichting Focus helpt!

29 januari 2018

Zoals sommige mensen al weten helpt Stichting Focus ons uit de brand. Zo geven zij de konijnen van stichting Flappus tijdelijk onderdak, totdat de stichting weer een eigen huisje heeft gevonden. Daarvoor willen wij stichting Focus, met in het bijzonder Hanneke en Suzanne bedanken voor alle hulp die zij ons bieden.

Als de konijnen in de opvang per 10 februari zijn ondergebracht bij stichting Focus aan de Zerboltstraat 63, kunnen bezoekers of klanten tijdens het koppelen van de konijnen voor een klein prijsje een kopje thee of koffie drinken bij het eetcafé. Zo heeft stichting Focus verschillende

Het eetcafé is een sfeervol en gezellig eetcafé waar iedereen terecht kan. Voor €5.00,- kan je al genieten van een drie gangen diner, die je heerlijk rustig kan nuttigen in dit leuke café. De winkel is een plek waar je stijlvolle tweedehands merken kan kopen zoals VILA, DEPT, Saint Tropez en Bandolero, maar ook vintage kleding en oude stripboeken kan je in de winkel vinden.

Houd je van schilderen, boetseren, kleding pimpen of tassen maken dan is iedere creatieveling of kunstenaars  hier aan het juiste adres. De stichting biedt hen een kunstpodium en daarnaast een atelier voor ieder die dat wilt.

 

Er is eigenlijk te veel om op te noemen, dus kom vooral eens kijken en geniet van alles wat stichting Focus je te bieden heeft.

 

 

 


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title