Flappus nieuws

Stichting Flappus in de media + update over de cavia’s

18 april 2023
Stichting Flappus in de uitzending SBS 6, Hart van Nederland, 17 april 2023.
Klik op de volgende link voor ons fragment: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/dieren/geboortegolf-dierenopvang-flappus-zeshonderd-cavias-wachten-nieuw-huisje

Nog dagelijks zijn wij ontzettend druk met de verzorging van de grote groep inbeslaggenomen cavia’s. Alle cavia’s zijn nagekeken door de dierenarts en behandeld waar nodig. Rust, liefde, schone huisvesting en goede voeding deed vaak al wonderen gelukkig. Iets wat de cavia’s daarvoor lange tijd te kort zijn gekomen, die arme diertjes. De schrik zat er goed in bij ze. Inmiddels zijn al vele cavia’s weer op kracht en klaar voor adoptie. Zij staan op onze website bij te adopteren dieren, categorie knaagdieren. Sommige cavia’s als koppel, andere cavia’s zoeken nog een maatje bij hun toekomstige eigenaren want wij laten deze groepsdieren nooit alleen wonen. Neem voor vragen over de cavia’s en de adoptieprocedure gerust contact met ons op.

Tevens willen wij nogmaals alle donateurs bedanken. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om 417 cavia’s te kunnen redden. Bedankt!


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title