Flappus nieuws

Stichting Flappus doet mee aan het SBS6 programma Beestengeluk!!!!!!

17 september 2018

Ben jij op zoek naar een grote groep konijnen voor een bijzondere konijnenheuvel of ben jij helemaal wild van cavia’s en heb jij een slaapkamer omgetoverd tot een caviaparadijs waar nog een cavia bij mag wonen? Of misschien heb jij wel een heuse schildpaddentuin waar één van de opvang-schildpadden zich mag gaan settelen? Dán kan jij je opgeven bij stichting Flappus voor het programma Beestengeluk van SBS6. Zij zijn op zoek naar mensen die een dier willen adopteren vanuit stichting Flappus. Je wordt gevolgd in het hele traject en je mag jouw verhaal vertellen, daarbij wordt stichting Flappus in het zonnetje gezet. Hoe leuk is dat?
Lijkt het jou leuk om mee te doen of ken jij iemand die écht mee moet doen? Laat het ons weten!

Stuur een persoonlijk bericht of stuur een mail naar fiona@brutus.nu.

Delen is lief!

Meer informatie over het programma Beestengeluk van SBS6:

Het vinden van een geschikt huisdier is een leuke, maar lastige klus. Elke week kan er gekozen worden tussen drie verschillende huisdieren. Samen met de toekomstige bazen kijken Celine Huijsmans en Piet Hellemans welk dier het beste past in het leven van het baasje. Ook hebben Celine en Piet de nodige spullen bij zich waarmee ze zowel de asiels als de nieuwe baasjes verblijden.

Daarnaast ontvangen Celine en Piet allerlei dieren op het spreekuur. Dit zijn dieren met een bijzonder verhaal of onalledaagse dieren, zoals spinnen, roofvogels, slangen, schildpadden, egels of rupsen. Ook reist Piet wekelijks mee op de dierenambulance in Amsterdam, het is altijd weer spannend wat ze op hun route tegen komen…

Wil jij meer weten over het programma Beestengeluk, klik dan op de volgende link: https://www.sbs6.nl/programmas/beestengeluk/.


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title