Flappus nieuws

SPOEDJE VOOR DE DIEREN VAN FLAPPUS!

24 juli 2019

Deze Flappus dieren zoeken met spoed een nieuw thuis.
Ieder jaar merken we in het hoogseizoen dat Stichting Flappus een aantal ‘langzitters’ heeft in de opvang. Een aantal dieren zijn al maanden aanwezig in de opvang. Tot nu toe ziet niemand ze staan. Wij begrijpen dit niet, want ze zijn allemaal zo leuk.

Dit jaar lopen de diersoorten wel erg uiteen. Zo hebben we hanen Harry, Jelmer, Paco, Justus, Hannes en nog 13 andere gedumpte hanen die kukelend zitten te wachten op een mooie tuin met een paar knappe dames. De jonge bokken Sjaak, Henk, Wouter, Bas, Pieter, Derk en geit Betsie staan al té lang in de bokjesweide te wachten op een eigen stuk grond waar ze met soortgenootjes kunnen spelen. En als laatst, maar niet minder belangrijk: onze opvangkatten die met smart aan het wachten zijn op een nieuw mandje. Want het duurt nu wel heel erg lang voordat er een leuk nieuw baasje langskomt. Kom kennismaken met poezen Maggy, Dizzie en Ilja en katers Dex, Joris, Jimmy.

Voor meer informatie over de dieren kunt u op onze website kijken: www.flappus.nl.

Als u onder het genot van een kopje koffie of thee kennis wil komen maken met deze dieren om te zien of u wat voor hen kunt betekenen, bel of mail dan naar Stichting Flappus. Onze contactgegevens zijn hier te vinden: www.flappus.nl/contact

D E L E N = L I E F, want D E L E N = N O O D Z A A K voor deze dieren!!! Dank u wel!

Katten Maggy, Ilja, Maggy, Jimmy, Dizzie & Joris
Hanen Harry, Jelmer, Paco, Justus & Hannes .
Sjaak, Henk, Wouter, Bas, Pieter, Derk & geit Betsie


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title