Flappus nieuws

SBS6 – Samen voor dieren

12 december 2020


Lijkt het u leuk om in het programma ‘samen voor dieren’ te figureren?

Volgende week dinsdag en woensdag komt de filmploeg van SBS6 bij Stichting Flappus opnames maken voor het nieuwe tv-programma “Samen voor dieren”. Wij zijn hiervoor op zoek naar mensen die hun konijn willen laten koppelen. Bent u woonachtig in of rondom Zwolle en bent u één van deze dagen (15 of 16 december) beschikbaar? Dan zouden wij van Flappus het leuk vinden als uw konijn in onze opvang wordt gekoppeld aan een maatje. Mocht u mee willen werken, zodat wij een koppeling in scène kunnen zetten. Horen wij dat ook graag van u.
 
Daarnaast zullen er enkele opnames bij u thuis worden gemaakt, terwijl dierenarts Piet Hellemans een kijkje neemt hoe de konijnen op hun nieuwe plekje bij u genieten van een mooi verblijf en elkaars gezelschap.
 
Het tv-programma wil de kijkers op deze leuke wijze voorlichting geven over het houden van konijnen en aandacht besteden aan dierenopvangcentra en het belang van het adopteren van een dier. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen of mailen met ons.
 
Lijkt het u zelf leuk om deel uit te maken van het programma of kent u iemand die mogelijk interesse heeft, laat het ons dan weten en bel Stichting Flappus op 06-54 66 16 65of mail naar info@flappus.nl.


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title