Over Flappus

Dierenopvang Flappus vangt dieren op die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun baasje kunnen blijven, ook zwerfdieren/gedumpte dieren kunnen bij ons terecht. We vangen allerlei dieren op, voor de volgende dieren kunt u bij ons terecht voor afstand of ter adoptie:

  • Konijnen
  • Knaagdieren
  • Pluimvee, schapen, varkens en geiten
  • Reptielen, amfibieën en vissen
  • Vogels

Heeft u een dier gevonden of wilt u afstand doen van uw huisdier? Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat er mogelijk is. Bent u op zoek naar een huisdier? Bekijk dan de herplaatsbare dieren in onze opvang.


Team Flappus

Stichting Flappus zorgt voor bijna 3000 dieren per jaar. Dit doen we met een klein vast team en met name door de inzet van vele vrijwilligers. Zowel onze beheerder, de vrijwilligers, als onze bestuursleden ontvangen geen financiële vergoeding voor de verrichte werkzaamheden. Verder werken wij regelmatig met stagiaires van verschillende dierenopleidingen.


Over Carl (oprichter Stichting Flappus)

Als kind liep ik altijd al met kansloze en gevonden dieren te slepen en probeerde ik ze weer op te lappen. Vaak met succes. Hierdoor heb ik van jongs af aan veel ervaring opgedaan met het gedrag en de gezondheid van dieren en heb ik Stichting Flappus opgebouwd tot wat deze nu is.

Zelf bezit ik uiteraard ook de nodige huisdieren: Duitse doggen Marcello en Rover en rottweiler Diaz, negen katten, vele papegaaien, konijnen, kippen, vissen, vele vogels en reptielen.

Dieren zijn mijn leven. Ik zou niet zonder ze kunnen en geniet van het opvangen, helpen en herplaatsen van dieren! Iedereen die de stichting een warm hart toedraagt wil ik van harte bedanken. Zonder u zouden wij dit niet kunnen doen.

Heb je vragen en/of wil je meer weten over Stichting Flappus?

Neem contact op

Menu Title