Flappus nieuws

Noodoproep voor de kittens van Stichting Flappus!

26 augustus 2019

*De onderstaande foto’s kunnen als schokkend worden ervaren*

De afgelopen maanden heeft Stichting Flappus ruim 500 (wilde) dieren opgevangen, waaronder 82 doodzieke kittens. Ja, u leest het goed. 82 Kittens die zich allemaal doodziek, ongelukkig en ellendig voelen. Verreweg de meesten van hen zijn gedumpt. Los op straat, weggestopt in dichte kartonnen dozen zonder eten en drinken, bij ons op de oprit gegooid.

Op de foto’s die vandaag en de afgelopen dagen zijn gemaakt, is te zien dat de dieren echt hard hulp nodig hebben. Het doet ons vreselijk veel pijn om dit leed te zien. En helaas geconfronteerd te worden met het feit dat het voor sommige kittens te laat was. Maar wij vechten dag en nacht en doen ons best om elk kitten te redden, zodat ze een kans krijgen om gezond en gelukkig op te groeien. Hiervoor is de juiste kennis en ervaring, tijd en geduld en veel medische hulp nodig.

Stichting Flappus heeft daarom nu torenhoge dierenartsrekeningen die betaald moeten worden. Wij hebben uw hulp hard nodig, want zelf kunnen wij het helaas niet. Stichting Dierenlot, die landelijk verschillende organisaties en stichtingen steunt, heeft toegezegd om de donatieverdubbelaar in te zetten.

Dit betekent dat het bedrag dat wij samen met u ophalen door Stichting Dierenlot wordt verdubbeld. Hoe gaaf is dat! 
In totaal is er €5000,- nodig om de dierenartsrekeningen te betalen. Wij denken dat het samen met u gaat lukken! Iedere euro is er één en dan wordt deze ook nog eens verdubbeld. Dat MOET gaan lukken!

U kunt uw donatie overmaken op NL90INGB0006188552 t.a.v Stichting Flappus o.v.v zieke kittens. Wij, maar vooral de kittens zelf, zijn u ontzettend dankbaar!

Stichting Flappus hoopt van harte dat u een donatie wilt overmaken!!! Laat u ook aan zoveel bekenden weten dat de kittens hulp nodig hebben? Zeg het voort. Dank u wel…

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
De kittens voelen zich ellendig. Sommige kunnen helemaal niets zien.
Afbeelding kan het volgende bevatten: kat
De kittens krijgen iedere dag medische zorg
Afbeelding kan het volgende bevatten: kat en binnen
Kitten Casave heeft het helaas niet mogen redden
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
De kittens zoeken vaak warmte bij elkaar
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Met sommige kittens gaat het iedere dag iets beter, maar we zijn er nog lang niet…

Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title