Flappus nieuws

*in het zonnetje* Diesel

23 december 2020

Op deze druilerige dag delen we dit vertederende plaatje van Diesel!

Diesel hebben wij al eerder in het zonnetje gezet, op Black Friday. Toepasselijk, want hij heeft een prachtige, glimmende zwarte vacht. Helaas heeft onze grote vriend nog steeds geen baasje gevonden, daar zit hij (letterlijk én figuurlijk zoals u op de foto kunt zien) op te wachten! De foto van Diesel op onze website laat een konijn zien dat op dat moment niet lekker in z’n vel zat. Diesels vacht was plukkerig, hij had last van zijn oogje en ook nog eens sore hocks (ontsteking van de voetzolen). Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter en is de term ‘black beauty’ op zijn lijf geschreven!

Diesel hebben we leren kennen als een vriendelijke reus. Een ontzettend lief en nieuwsgierig konijn van drie jaar oud. We kunnen gerust stellen dat Diesel onze harten gestolen heeft! Nu nog het hart van een toekomstig baasje, dan kan hij zijn geluk niet meer op. Een lieve konijnenvriendin en een prachtig verblijf om samen in te settelen, die wens heeft Diesel doorgegeven aan de kerstman!

Zorgt u ervoor dat Diesel de feestdagen niet langer in de opvang hoeft door te brengen, maar met een soortgenootje in een nieuw forever home?
https://flappus.nl/dieren/diesel/

Komt u kennis maken met Diesel? Hij zit er klaar voor.

Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title