Flappus nieuws

Huiskonijnen Welkoop op date in onze opvang

20 januari 2022

Fluffy en Hopper, de twee huiskonijnen van Welkoop Hattem logeren in onze opvang! De twee dames zijn namelijk op zoek naar een konijnenvriendje.

Sinds 2019 is Welkoop in alle filialen gestopt met het verkopen van konijnen, cavia’s en andere knaagdieren. Wij vinden dit een zeer positieve ontwikkeling, want op deze manier worden de impulsaankopen teruggedrongen en wordt men zich bewuster van het houden van huisdieren op de juiste manier. Maar helemaal zonder dieren zijn de Welkoop winkels niet: ze bieden namelijk permanent onderdak aan enkele konijnen en knaagdieren uit de opvang. De dieren zijn dus niet bestemd voor de verkoop en wonen in ruime, passend ingerichte verblijven. Op deze manier laat Welkoop een prachtig voorbeeld zien van de juiste huisvesting én ondersteunen de dieren bij het geven van voorlichting aan volwassenen en kinderen. Daarnaast stimuleert Welkoop het “adopt, don’t shop” principe: bent u op zoek naar een konijn of knaagdier, ga dan naar een dierenopvang!

Wij hopen dat de date van Fluffy en Hoppy goed verloopt en ze straks huiswaarts naar Welkoop Hattem keren met een leuke konijnenvent aan hun zijde! Als bedankje ontvingen wij ook nog een geweldig pakket met kruidenhooi, muesli, korrels en ruwvoerblokjes. Ontzettend bedankt, daar gaan onze opvangdieren enorm van smullen!

Wilt u uw konijnen, cavia’s, hamster of andere (knaag)dieren ook verwennen met gezonde lekkernijen? Zoekt u leuke speeltjes, schuilhuisjes of een nieuwe voorraad bodembedekking? Of wilt u zich laten informeren over het houden van een bepaalde diersoort? Ga dan langs bij Welkoop Hattem of kijk op https://www.welkoop.nl/winkels/Hattem.


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title