Help mee

Op dit moment heeft Stichting Flappus voldoende vrijwilligers die de stichting helpen met de dagelijkse verzorging van de dieren. 

Stichting Flappus Zwolle draait in zijn geheel op vrijwillige basis en ontvangt geen subsidies. Jouw hulp is dus meer dan welkom! Wil je Flappus een handje helpen? Hieronder vind je meer informatie over wat jij zou kunnen betekenen voor Flappus.

Help dierenopvang Flappus Zwolle


Doneren van goederen

Het afgelopen jaar heeft de Stichting erg veel tweedehands spullen gekregen. Wij willen iedereen bedanken die goederen heeft gedoneerd aan Stichting Flappus. Op het moment hebben wij geen bruikbare spullen meer nodig.


Delen op social media

Wil jij Stichting Flappus een handje helpen door onze social media accounts (of berichten) te delen? Dat kan via onze Facebookpagina. Hoe meer mensen wij kunnen bereiken, hoe meer wij kunnen doen voor onze opvangdieren.


Vrijwilliger worden

Op dit moment heeft Stichting Flappus voldoende vrijwilligers die de stichting helpen met de dagelijkse verzorging van de dieren. Houdt onze website goed in de gaten, want als wij weer op zoek zijn naar helpende handen dan laten wij dat weten.

Stichting Flappus kan jouw hulp als vrijwilliger heel goed gebruiken! Ben jij een echte dierenvriend en vind jij het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Wordt dan lid van ons team Flappus? Vul dan hieronder jouw contactgegevens in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Naam*

 

E-mailadres*

Geboortedatum*

 

Telefoonnummer*

Vertel iets over jezelf en/of je motivatie*

Menu Title