Flappus nieuws

Flappus voor de Rabobank Clubkas actie!!!

7 oktober 2019

U kunt nog een aantal dagen stemmen op St. Flappus met de Rabobank Clubkas actie. Alle klanten van 12 jaar en ouder van Rabobank IJsseldelta kunnen nu nog hun stem uitbrengen op verschillende organisaties, verenigingen of stichtingen binnen de regio!

Stichting Flappus is één van de deelnemers aan de Rabobank Clubklas Campagne. Dit is een prachtige initiatief om kans te maken op een mooie bijdrage voor het realiseren van diverse doelen in onze opvang.

“Tijdens Rabo Clubsupport wordt € 100.000,- verdeeld over alle deelnemers. Van 27 september tot en met 11 oktober brengen klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uit op hun favoriete deelnemers aan Rabo Clubsupport.
Zij ontvangen een email met een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Iedere klant (vanaf 12 jaar en ouder) ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op hetzelfde initiatief uitgebracht mogen worden.”

Uw stem is nu geld waard! Wij hopen natuurlijk dat u zal stemmen op Stichting Flappus. Kijk op https://www.rabo-clubsupport.nl/…/…/14840-stichting-flappus… voor meer informatie of het uitbrengen van uw stem


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title