Flappus nieuws

Flappus voert actie voor de Rabobank Clubkas! Doet u mee?

15 oktober 2020

Vanaf vandaag heeft u nog 10 dagen de tijd om te stemmen op Flappus tijdens de Rabo Clubsupport. Heeft u nog niet gestemd? Wilt u dan aan Flappus denken? Hartelijk bedankt! Lees hieronder wat de Clubkas actie inhoud.

De Rabo ClubSupport investeert met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs, verenigingen en stichtingen. Dankzij hun steun ontstaan er mogelijkheden om maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Als opvang voor huisdieren en wilde dieren kunnen wij deze hulp goed gebruiken. Het geld zal onder andere ten behoeve komen aan de castratie en sterilisatie van onze konijnen en knaagdieren. Door de dieren te laten steriliseren/castreren kunnen wij hen (gemakkelijker) koppelen aan een soortgenoot, kunnen de dieren zich niet meer voortplanten en wordt het risico op bepaalde aandoeningen zoals problemen met de baarmoeder weggenomen. Door deze ingreep vergroten wij op meerdere gebieden het welzijn van onze opvangdieren, zodat hen een gelukkige toekomst te wachten staat bij hun nieuwe baasjes!

Wilt u Stichting Flappus steunen? Dit kan door op onze opvang te stemmen tijdens de Rabo ClubSupport. Hiervoor dient u lid te zijn van Rabobank IJsseldelta. Dit is iets anders dan klant. Indien u nog geen lid bent van Rabobank IJsseldelta, is het erg eenvoudig en gratis om een lidmaatschap aan te maken. Wanneer dit is gelukt, gaat het stemmen als volgt:- Ga naar de website: www.rabobank.nl/clubsupport– Klik rechtsboven op “Breng je stem uit”.- Als u nog geen lid bent, klik dan op “Word lid en stem mee” en maak uw lidmaatschap aan.

Hierna dient u opnieuw in te loggen.- Log in met uw Rabo Scanner.- Klik op “Breng je stem uit”.- U krijgt nu een overzicht te zien van deelnemende clubs. U kunt zoeken op “Stichting Flappus” of naar beneden scrollen in het overzicht. Vink dan onze naam aan en ga naar “Stap 2”.- U kunt vijf stemmen uitbrengen, dit mogen ook meerdere stemmen op één club zijn.Namens het team en de opvangdieren van Stichting Flappus willen wij u hartelijk bedanken!


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title