Flappus nieuws

Fijne feestdagen!

25 december 2017

Vrijdagavond, 22 december, hebben wij met (bijna) alle medewerkers onze jaarlijkse kerstviering mogen vieren, ter afsluiting van een mooi jaar.

Allereerst stonden wij stil bij het verlies van Cees Verschoor, het was namelijk onze eerste kerstviering zonder hem. ‘Ome’ Cees was jarenlang de huiseigenaar van Flappus en de man achter de schermen bij zowel Brutus als Flappus. Of er nu nieuwe konijnenhokken gebouwd moesten worden of het computersysteem bijgewerkt moest worden, Cees was van alle markten thuis en stond voor iedereen klaar. Stichting Flappus zou nooit hetzelfde zijn geweest zonder hem, we missen deze fantastische man enorm..

In het afgelopen jaar hebben wij zeker niet stilgezeten. Er waren dieptepunten, maar ook geweldig mooie hoogtepunten. Er zijn plannen voor een verhuizing, Brutus heeft veel honden blij gemaakt met leuke wandelingen, Stichting Flappus heeft veel dieren een liefdevol thuis kunnen geven.

Wij willen alle trouwe donateurs bedanken voor hun gulle giften en alle vaste klanten voor het vertrouwen dat zij ons ieder jaar weer geven! Dit betekent heel veel voor ons.

Lieve medewerkers en vrijwilligers, bedankt voor jullie fantastische inzet in het afgelopen jaar. Zonder jullie zouden wij niet kunnen bestaan!

Sven, Anja en Natasja, wij bedanken jullie uit de grond van ons hart voor alle jaren die jullie bij ons hebben gewerkt. We konden altijd op jullie rekenen en jullie waren toppers van collega’s! Missen gaan wij jullie zeker, maar we wensen jullie alle goeds voor de toekomst!

Lieve mensen, bedankt voor alles! Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een sprankelend Nieuwjaar!


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title