Flappus nieuws

Bijzondere bewoners

18 juni 2019

Het is een drukte van jewelste op de wildopvang-afdeling bij Stichting Flappus!

Het jonge uiltje is van flinke hoogte uit het nest gevallen en heeft hierdoor een verwonding opgelopen. Gelukkig wordt hij elke dag sterker en aan eetlust heeft hij geen gebrek!

De ouders van de babyzwanen zijn op een nare manier om het leven gekomen. Gelukkig konden hun jongen worden gered en mogen ze nu opgroeien in onze opvang. Uiteindelijk gaan zij uiteraard weer terug de natuur in.

Een bijzondere bewoner is de jonge torenvalk! Dit zien we niet elke dag. De torenvalk werd verzwakt bij ons binnengebracht, maar maakt reuzesprongen richting een goed herstel.

Er zijn de afgelopen tijd ontzettend veel jonge vogeltjes in de opvang. Pimpelmeesjes, musjes, koolmeesjes. Een groot gedeelte van hen is inmiddels vrijgelaten in de natuur, nadat ze groot en sterk genoeg waren om op eigen benen te staan.

Het kleine kalkoentje is gevonden en woont nu in de opvang. Hij is ontzettend dapper en vrolijk. Met hem gaat het wel goed komen!

De postduif werd in verzwakte toestand gevonden. Na een periode van rust en goed eten gaat het nu een heel stuk beter met hem!

Dankzij uw hulp kunnen wij deze en nog veel meer wilde dieren opvangen, behandelen en succesvol uitzetten in het wild. Dat is waar zij thuis horen, maar soms hebben ook deze dieren hulp nodig. Wilt u ons werk steunen? Kijk dan op http://flappus.nl/doneer/.

U kunt ook direct een bijdrage overmaken op IBAN nr NL90INGB0006188552 tnv Stichting Flappus.

Namens ons team en de dieren, bedankt!


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title