Zulaika - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Zulaika is geadopteerd!

Zulaika is een vriendelijke voedster die even de tijd nodig heeft om te wennen, maar eenmaal gewend zal zij samen met een maatje een koppeltje vormen waar u van kan genieten. Heeft u een gecastreerde ram die een maatje zoekt, dan kan hij kennis komen maken met Zulaika. Zulaika heeft een goede vachtverzorging nodig, waar u iedere dag even de tijd voor moet nemen. Ze is naar schatting nog een jong dier van 1 jaar oud. Omdat ze met een grote groep binnen is gebracht, weten we niet precies hoe oud ze is, maar ouder dan een jaar is ze niet.

Het achtergrondverhaal is dat er een grote groep teddy,s bij ons zijn binnen gebracht. Helaas in zeer slechte conditie. Nu een aantal weekjes verder gaat het gelukkig goed met de groep teddy’s, een grote groep trimsters en dierenartsen hebben zich aangemeld om de eerste zorg op zich te nemen en hun vachten te scheren en trimmen.

Ze zijn super makkelijk in de omgang maar hun vacht vraagt altijd de nodige verzorging. Wie komt er eens bij ze kijken en eventueel koppelen?

Heeft u interesse in Zulaika? Dan horen we graag van u.

Algemene informatie

Herplaatst in S Heerenberg op 07-12-2020


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title