Zita( langzitter) - In de opvang bij Flappus


Lieve Zita is binnengekomen met een groep teddy’s die behoorlijk verwaarloosd waren. Ze is behoorlijk opgeknapt en wacht al te lang op een leuke ram. Waarom weten we niet want het is echt een lieve vrolijke levendige dame. Dat ze vachtverzorging nodig heeft kan voor veel mensen een drempel zijn en natuurlijk moet je daar bewust voor kiezen. Toch kan het erg leuk zijn en Zita is een vrij makkelijk konijn. Een paar keer in de week doorkammen zorgt ervoor dat je het bijhoudt en het is nog ontspannend ook. Waar zijn die mensen die er plezier in hebben om deze mooie witte pluizenbol mooi te houden en die ook een leuke vent voor Zita hebben.

Algemene informatie

Voedster (gesteriliseerd)
Ras: Teddy
Kleur: Wit
Ingeënt: Ja
Formaat: Middelgroot
Datum binnenkomst: 13-12-2020
Formaat ren 3 M2

Wil jij Zita( langzitter) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Zita( langzitter) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Zita( langzitter), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Zita( langzitter) een forever home vind!

Menu Title