Walter-2019 - In de opvang bij Flappus

Walter houdt niet van oppakken maar van lekker zijn gang gaan, hij zit al iets langer bij ons omdat hij EC ( e cuniculi) heeft. De meeste mensen kennen het vanwege de symptomen van een scheef kopje maar Walter heeft dat niet, hij was erg slap op zijn achterkant iets wat we heel vaak zien bij EC en viel vaak om. Hij heeft lange tijd medicatie gehad en in de toekomst kan het zijn dat als de klachten weer wat erger worden er weer een kuurtje gegeven moet worden. De medicatie is dan gewoon via het bekje toe te dienen wat niet moeilijk is maar we vertellen er graag meer over. Wil u deze leukerd een kans geven of wilt u eerst meer informatie over EC mail ons dan, konijnen met EC kunnen als de klachten onder controle worden gehouden er gewoon oud mee worden EC kan per konijn verschillend zijn.

Algemene informatie

Ram(Gecastreerd)
Leeftijd: 2018
Ras: Kruising
Kleur: Zwart-wit
Formaat: Middel
Geënt: 9-9-2022
Herplaatsbaar vanaf: 14-12-2022
Binnenkomst: 29-8-2022
Minimale renruimte: 6 vierkante meter

Wil jij Walter-2019 adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Walter-2019 helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Walter-2019, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Walter-2019 een forever home vind!

Menu Title