Venus - In de opvang bij Flappus

Begin oktober is er een drachtige dwerghamster bij ons binnengebracht. Ze heeft op 11 oktober 8 jongen gekregen en liefdevol grootgebracht. Venus is een van deze jonge hamsters. Inmiddels is ze oud genoeg om op eigen pootjes te staan en mag ze naar een nieuw thuis verhuizen.
Voor Venus is alles nog nieuw en ze is dan ook nog volop van alles aan het ontdekken. We zoeken voor haar iemand met een ruim verblijf van minimaal 70×50 centimeter (groter is altijd beter), met een soepel looprad en een dikke laag bodembedekking. Overdag slaapt ze meestal om in de avonduren en nacht in actie te komen. Bij wie mag Venus verder opgroeien?

Venus is vanaf zaterdag 14 november beschikbaar voor adoptie.


Informatie over Russische dwerghamsters

Helaas worden er nog volop te kleine hamsterkooien verkocht. Daarom hebben we op de infosheet hieronder alle basisbehoeftes van de dwerghamster nog eens op een rijtje gezet. We merken dat hamsters met het juiste formaat verblijf en inrichting veel gelukkiger zijn.

flappus-informatie-dwerghamster

 

Download informatie dwerghamsters

Algemene informatie

Vrouwtje
Ras: dwerghamster kruising
Leeftijd: 11 oktober 2020
Kleur: pearl
Beschikbaar vanaf: 14-11-2020

Wil jij Venus adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Venus helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Venus, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Venus een forever home vind!

Menu Title