Tulp - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Tulp is geadopteerd!

Tulp (nu 4 jaar) is aangereden terwijl ze zwanger was. Ze kon nergens terecht en wij wilden haar en haar ongeboren kittens niet opgeven. Dus ze is liefdevol verzorgd en heeft haar kittens groot gebracht. Daarna heeft ze een heftige operatie ondergaan. Haar maag is weer op de plek gelegd en de problemen met haar heupen en achterpoten werden opgelost.
 
Tulp knapte stap voor stap op, maar helaas heeft ze één ding aan de aanrijding overgehouden: ze lekt met regelmaat urine. Daarom hebben we 2 jaar geleden besloten om haar bij de opvang te laten wonen. Ze doet het super, vindt iedereen lief, heeft veel aandacht nodig en kan met de andere katten goed opschieten. Honden blijft ze spannend vinden. Omdat ze urine lekt leeft ze bij ons in de schuren en buiten. Hierdoor krijgt ze in de wintermaanden te weinig warmte en aandacht.
 
Omdat we inmiddels bijna 3000 dieren per jaar opvangen is het lastig een permanente plek te creëren en haar de aandacht te geven die ze verdient. Vandaar dat we een nieuw thuis zoeken voor haar. Een thuis waar ze kan wonen, nog meer liefde krijgt, de tuin in kan en waar het vooral niet erg is dat ze af en toe urine lekt. Wij snappen dat dit lastig wordt, maar er is vast ergens een plek waar ze welkom is met haar handicap.

Algemene informatie

Herplaatst in Nieuwleusen op 28-01-2023


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title