Spekkie-2312 - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Spekkie-2312 is geadopteerd!

Op 15 december werden er drie varkens aan onze opvang afgestaan. De jonge zusjes konden niet bij hun vorige eigenaren blijven en dus ging Stichting Flappus op zoek naar nieuwe baasjes. Inmiddels zijn de twee zusjes van Spekkie herplaatst, het gaat super goed met hen! Ook Spekkie is eventjes uit de opvang geweest, maar ze kwam weer terug omdat het toch niet klikte met de soortgenoten. Daarom vervolgen we onze zoektocht voor een fijn plekje voor Spekkie!

Deze jongedame is tien maanden oud en zal (voor zover wij nu kunnen inschatten) zeker nog wat groeien, maar niet enorm groot worden. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Spekkie minder ruimte nodig heeft, want ze is dol op wroeten en neemt ook graag een modderbadje. Deze meid deinst niet terug voor vieze pootjes! Met haar leuke karakter brengt ze veel gezelligheid in de weide. In het begin kan Spekkie een tikkeltje verlegen zijn. Maar als u haar wat tijd geeft, duurt het niet lang voordat haar nieuwsgierigheid het wint. Dan komt ze graag bij u snuffelen en kijken of er nog een hapje eten te vinden is.

Voor Spekkie zoeken wij lieve baasjes die haar een mooie weide met stal en soortgenootjes kunnen geven. Ondanks dat varkens echte groepsdieren zijn en heel somber worden in hun eentje, vergt het koppelen wat meer ervaring en tijd dan bij andere dieren. Wij zullen dit uiteraard goed met u bespreken en kunnen u hierin bijstaan. We gunnen het deze lieverd zo om, net als haar zusjes, een liefdevol thuis te vinden! Wie geeft Spekkie deze kans?

 

Algemene informatie

Herplaatst in Zwolle op 30-04-2022


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title