Sientje - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Sientje is geadopteerd!

Wat een schatje, die Sientje! Deze geitendame verblijft sinds een kleine maand in onze opvang, het wordt tijd voor haar om een eigen plekje te krijgen!

Sientje is geschat rond de drie jaar oud en is een kruising, net wat groter dan een dwerggeit. Omdat haar vorige eigenaren niet meer voor haar konden zorgen, hebben zij Sientje afgestaan aan Stichting Flappus. Nu zijn wij de zoektocht naar een nieuw thuis gestart. Sientje is ontzettend zachtaardig van karakter. In het begin kijkt ze even de kat uit de boom, maar haar nieuwsgierigheid overwint het al gauw als u haar wat tijd gunt. Er zit geen kwaad in deze geitendame en dat zien we ook terug in de interactie met soortgenootjes. Sientje bekommert zich namelijk om onze jonge geitjes Joolz en Jazz. De tweeling heeft er een lieve, zorgzame tante bij gekregen!

Ondanks dat Sientje zich goed staande houdt in de opvang, merken wij dat deze omgeving te druk voor haar is. Een eigen, vertrouwd thuis bij fijne baasjes is waar Sientje behoefte aan heeft. Natuurlijk wil ze niet alleen in de weide op ontdekkingstocht gaan, dat is veel leuker met maatjes! Geiten zijn hele sociale dieren, daarom plaatsen wij Sientje enkel bij soortgenoten.

Heeft u plek voor deze vriendelijke en gezellige dame? Een mooie ruime weide met stalvoorziening, andere geitjes, lekker eten en een knuffel op z’n tijd: dat is de wens van Sientje en die willen wij laten uitkomen!

Algemene informatie

Herplaatst in Enter op 05-06-2021


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title