Rover - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Rover is gereserveerd!

Rover (3 jaar) is een jaar geleden voor euthanasie aangeboden bij de dierenarts, maar die wilde dit niet doen. Hij is door de dierenarts bij ons gebracht. Oprichter Carl is gek op dit ras, dus Rover mocht blijven en we zijn met hem aan de slag gegaan. Rover heeft zich ontzettend ontwikkeld en we hebben een beter beeld van hem gekregen. Helaas krijgen we de klik tussen Rover en de rottweiler van Carl niet gefixt. Er is continue gedoe tussen de honden en dat is voor niemand leuk.
 

Rover is heel speels en lief maar ook waaks. Vertrouwen moet je opbouwen bij hem. Maar Rover is zeker niet makkelijk en heeft in het verleden een aantal keren gehapt. Hij kan wel met katten samen. Kinderen en andere honden vinden we geen match en te risicovol. Rover heeft veel energie en zou in een woonwijk niet goed kunnen functioneren. Hij trekt je zo omver om al blaffend naar een andere hond te rennen. Ook is hij niet bang om te vechten. Zoals u zult begrijpen is het bij ons een omgeving met teveel prikkels voor Rover door alle drukte en aanloop.

Een heel verhaal, maar hij verdient een kans! Wij zoeken voor Rover: een rustig thuis, vrijaf wonen of alleen (zonder andere honden) op een afgezet erf. Mensen die kennis hebben van honden en specifiek van dit ras. Natuurlijk blijven wij na adoptie beschikbaar voor begeleiding.

 

Algemene informatie

Reu (gecastreerd)
Ras: Duitse Dog
Kleur: Blauw
Ingeent: Ja
Datum binnenkomst: leeft bij eigenaar opvang


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title