Robbie Williams - In de opvang bij Flappus

Met zingen zoals zijn naamgenoot doet komt Robbie Williams nog niet zo ver, maar hij kan wel fluiten als de beste. Vooral het ritselen van de zakken groente begint hij inmiddels te herkennen als een voorbode van lekkers. En daar is hij dol op!
Robbie Williams komt uit een grote groep cavia’s waar eigenlijk niet echt goed naar omgekeken was. Hierdoor is de populatie van deze groep behoorlijk uit de hand gelopen. Voor hen allemaal zoeken we nu een fijn thuis. Wie heeft er een fijn maatje en ruim verblijf waar Robbie mag komen wonen? Met een beetje geluk veranderen zijn fluitkunsten over een tijdje in prachtige ballads 😉

Algemene informatie

Beer
Leeftijd: 2019
Ras: Cavia gladhaar
Kleur: rood/wit
Binnenkomst: 10-10-2020

Wil jij Robbie Williams adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Robbie Williams helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Robbie Williams, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Robbie Williams een forever home vind!

Menu Title