Poppy - In de opvang bij Flappus

Deze leuke actieve dame heet Poppy. Poppy is een Syrische gouddhamster van een jaar oud. Stilzitten is niet echt aan haar besteed, daarom staat ze ietwat bewogen op de foto. Poppy is een vriendelijke dame, die graag veel ruimte heeft om te kunnen bewegen. Overdag slaapt ze meestal en in de nacht is ze actief.
Ze houdt van rennen in haar looprad, graven en op zoek gaan naar lekkers.

Voor goudhamsters wordt een verblijf van minimaal 100×50 centimeter aangeraden met daarin een looprad van minimaal 30 centimeter, een dikke laag bodembedekking om in te graven en veel afwisseling. Hoe groter het verblijf hoe beter het is voor de hamster.
Voor Poppy zoeken we iemand met een groot verblijf dat aan deze wensen voldoet. Geef je haar veel ruimte en afwisseling, dan zul je er een vrolijke, vriendelijke en lieve hamstervriendin voor terug krijgen.
Bij wie mag Poppy komen wonen?


Informatie over Syrische goudhamsters

Helaas worden er nog volop te kleine hamsterkooien verkocht. Daarom hebben we op de infosheet hieronder alle basisbehoeftes van de goudhamster nog eens op een rijtje gezet. We merken dat hamsters met het juiste formaat verblijf en inrichting veel gelukkiger zijn.

flappus-informatie-goudhamster

 

Download informatie goudhamsters

Algemene informatie

Vrouwtje
Ras: goudhamster
Leeftijd: ± 1 jaar
Kleur: goud

Wil jij Poppy adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Poppy helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Poppy, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Poppy een forever home vind!

Menu Title