Pleuntje - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Pleuntje is gereserveerd!

Hoi ik ben Pleuntje en ik zoek een fijn thuis.

Een mevrouw heeft mij in Bulgarije op straat gevonden en meegenomen want ik was ondervoed, mijn ogen waren geïnfecteerd en ik zat helemaal onder de vlooien. Lang had ik het zo niet meer uitgehouden. De dierenarts heeft mij opgelapt en nu ben ik goed op gewicht en helemaal gezond. Alleen mijn ogen zullen waarschijnlijk beschadigd blijven, mijn gezichtsvermogen is ca. 40 procent. Maar ik red me er wel mee en ben een vrolijke meid. Ik ben nog steeds bij de mevrouw maar nu toe aan een nieuw thuis in Nederland waar ik altijd mag blijven.

Mijn leeftijd is ca. drie jaar, ik ben heel lief, gemakkelijk en goed zindelijk. Ik heb een gezin gehad want ik hou van aaien en knuffelen maar ze hebben me op straat gedumpt. Omdat ik slecht zie hou ik wel van een rustig huis zodat ik niet schrik. Ik klim namelijk nergens op want ik kan dat niet inschatten. Dus kleine kinderen of andere huisdieren die achter mij aangaan is geen goed idee. Ik leef nu wel met een hond, dat gaat prima maar die is ook heel rustig en jaagt mij niet op.

Ik wil wel even naar buiten, maar alleen een klein stukje want anders voelt het niet veilig voor mij. Een afgesloten tuin zou daarom heerlijk zijn. Pleuntje logeert bij een gastgezin.

Algemene informatie

Poes (gesteriliseerd)
Ras: EK
Kleur: Zwart-wit
Ingeënt: Ja
Chip: Ja
Datum binnenkomst: is niet van Flappus logeert bij pleeg gezin


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title