Pepper-1750 - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Pepper-1750 is geadopteerd!

Dit is Pepper. Een prachtig, jong Duitse herder teefje van bijna één jaar oud. Met spoed zoeken haar baasjes een nieuw thuis voor deze dame, omdat Pepper zich niet goed voelt in de huidige thuissituatie. Zij verblijft dus niet in onze opvang. Maar wij willen hier graag bij helpen en hopen dat we via deze weg veel mensen kunnen bereiken, zodat er zo snel mogelijk een geschikt thuis voor Pepper gevonden wordt.

Pepper is een lieve jongedame, die erg (stemmings)gevoelig is. Wanneer het in huis te druk is, raakt Pepper overprikkeld en dat maakt haar onzeker. Ze reageert hierop door te happen naar de kleinste kinderen in het gezin, een situatie die je niet wilt hebben. Pepper bedoelt het niet verkeerd, het lukt haar gewoonweg niet om rust te vinden. Daarom is het essentieel dat het gouden mandje van deze dame in een stabiel huishouden staat, met rust en regelmaat en zonder kinderen. Een andere, leuke hond in huis is geen probleem, mits er natuurlijk een klik tussen het tweetal is. Pepper is katten gewend, maar in haar enthousiasme wil ze nog weleens lomp zijn tegen hen. En daar is niet elke kat blij mee, uiteraard. 😉 Wanneer er bezoek in huis komt, laat Pepper van zich horen. Ze blaft dan, omdat ze vreemde mensen spannend vindt. Hier kunt u uiteraard mee oefenen, zodat Pepper leert dat ze hier niet bang voor hoeft te zijn.

Wat gunnen we deze lieverd een plek waar ze zich op haar gemak voelt en zich mag ontplooien tot de fantastische en trouwe hond die ze wel degelijk is! Pepper heeft nog een hele toekomst voor zich, we hopen dat ze mag ervaren dat het leven niet enkel spannend, maar vooral heel leuk kan zijn! Als we de juiste baasjes vinden die weten hoe zij op liefdevolle en zachte wijze met deze gevoelige dame om moeten gaan, dan heeft u een geweldige metgezel aan Pepper!

Wilt u meer (specifieke) informatie over Pepper? Stuur dan een mail naar info@flappus.nl.

Algemene informatie

Herplaatst in Rhenen op 17-08-2021


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title