Pepper-739 (heeft 3 pootjes) - In de opvang bij Flappus

Het zat Pepper niet mee gedumpt en met een gebroken poot zo werd hij binnen gebracht door de dierenambulance. Het pootje was er erg aan toe daarom moesten we het helaas laten amputeren zodat hij nu op 3 pootjes door het leven gaat(hij mist de rechter achterpoot). Kan dit denkt u misschien ja dat kan zeker want hij is nog steeds super snel en beweegt zich goed, al een paar keer eerder hebben wij deze ingreep laten doen en deze konijnen hebben een fijn huis gevonden met een leuk maatje. Pepper is nog wel wat schuw maar het is ook niet niks gedumpt en geopereerd worden, wilt u meer weten over Pepper maak gerust een afspraak om te komen kennismaken en gun deze stoere vent een huis.

Algemene informatie

Ram(Gecastreerd)
Leeftijd: ongeveer 1 jaar
Ras: Kruising
Kleur: Wit/ Bruin
Formaat: Middel
Geënt: 30-4-2022
Herplaatsbaar vanaf: 7-5-2022
Binnenkomst: 4-4-2022
Minimale ren ruimte:

Wil jij Pepper-739 (heeft 3 pootjes) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Pepper-739 (heeft 3 pootjes) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Pepper-739 (heeft 3 pootjes), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Pepper-739 (heeft 3 pootjes) een forever home vind!

Menu Title