Pablo, Probz en Poco - In de opvang bij Flappus

De vrolijke drie musketiers: dat zijn Pablo, Probz en Poco! Dit fantastische drietal is ongeveer twee jaar oud en ontzettend leuk! Het zijn gezellige heren die nieuwsgierig en gemakkelijk in de omgang zijn. Dol op klimmen, dutjes doen in hun hangmatjes en lekker eten. Omdat ratten echte groepsdieren zijn en Pablo, Probz en Poco het heel fijn hebben samen, plaatsen wij hen uitsluitend met z’n drieën bij een nieuw baasje. Bent u een echte rattenliefhebber en kunt u deze mannen blij maken met een groot verblijf vol speel- en klimmogelijkheden en natuurlijk een flinke dosis liefde en aandacht? Kom dan gezellig kennismaken.

Algemene informatie

Mannen
Soort: Rat
Kleur: Grijs-wit
Datum binnenkomst: 15-10-2019

Wil jij Pablo, Probz en Poco adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Pablo, Probz en Poco helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Pablo, Probz en Poco, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Pablo, Probz en Poco een forever home vind!

Menu Title