Nuggi - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Nuggi is geadopteerd!

Na heel lang wachten kan de altijd vrolijke Nuggi eindelijk zijn plekje in de spotlights innemen. Op 17 april dit jaar is hij bij ons in de opvang geboren met zijn broertjes en zusjes. Waar de rest van zijn nestje op den duur oud genoeg was en uit kon vliegen, kreeg Nuggi last van gesnotter en volgde er een tijdlang medicatie voor hem. Hij heeft heel wat soortgenootjes zien komen en weer geadopteerd zien worden, maar hij moest helaas blijven.
Inmiddels is hij opgeknapt en is zijn castratie gelukkig achter de rug. Nu kan het aftellen tot 20 oktober eindelijk beginnen! Dat is namelijk de datum dat hij, na ruim een half jaar bij ons te zijn geweest, eindelijk naar een definitief thuis kan verhuizen.

Na 6 maanden kennen we hem gelukkig aardig goed. Nuggi is een heel speels en actief konijn. Zet je hem in de ren, dan worden eerst alle uithoeken en voorwerpen grondig verkend. Wanneer hij zich vervolgens op zijn gemak voelt, barst hij van de energie en volgen de binky’s elkaar snel op. In de video hieronder hebben we zo’n sprint-en-sprong-sessie vast kunnen leggen.

Nuggi is ondanks zijn wat kwetsbare gezondheid een ontzettend vrolijke ram die het zo verdient om eindelijk zijn poten écht te kunnen strekken en te kunnen ervaren hoe het is om op en top konijn te zijn. Natuurlijk met een lief vriendinnetje en een zorgzaam baasje en veel ruimte om te rennen en te springen.

Algemene informatie

Herplaatst in Gramsbergen op 19-10-2020


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title