Maui - In de opvang bij Flappus

Vrolijke jonge Maui is samen met zijn broertjes geboren bij een vrijwilligster van de opvang, nadat hun moeder zwanger bij ons binnen is gebracht. Hier hebben ze de eerste weken van hun leven in alle rust en met extra aandacht door kunnen brengen.

Maui is eigenlijk altijd blij en zit vol energie. Hij heeft 1 grote hobby en dat is eten. Andijvie, sla, wortel, tomaat, komkommer en natuurlijk hooi: het maakt hem niet uit, hij lust het allemaal. Wanneer er lekkers in aantocht is laat hij zich snel zien.

Voor hem zoeken we een leuke beer met dezelfde hobby en een zorgzaam baasje.
Hij heeft momenteel de leeftijd waarop het koppelen doorgaans vrij gemakkelijk gaat.

Omdat cavia’s echte groepsdieren zijn en we ze niet alleen willen laten zitten, hebben we hem hier in de opvang nog bij zijn broertjes en Uno zitten. De heren mogen los van elkaar geadopteerd worden, maar ook als tweetal.

Bekijk hier zijn broertje Mo

Bekijk hier zijn broertje Maeson

Bekijk hier zijn maatje Uno

Algemene informatie

Beer
Leeftijd: 14-06-2020
Ras: Cavia gladhaar
Kleur: buff
Datum binnenkomst: 11-07-2020

Wil jij Maui adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Maui helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Maui, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Maui een forever home vind!

Menu Title