Matteo-2167 (Matteo heeft EC) - In de opvang bij Flappus

Lieve Matteo kwam binnen bij ons met ernstige EC klachten hij kon niet echt zitten of lopen. De vorige eigenaresse was met hem naar haar dierenarts gegaan maar deze heeft een verkeerde diagnose gemaakt waardoor hij niet meteen behandeld is voor EC. We hebben nu langdurig medicatie ingezet en hij loopt nu weer en eet goed het is nog wel zo dat hij nog wat wankel is en de kans is ook groot dat het misschien zo blijft. We zoeken mensen die bewust voor hem willen kiezen en hem de tijd van zijn leven gunnen want hoe het in de toekomst zal gaan is moeilijk in te schatten. Het kan zijn dat hij de medicatie nog langduriger zal moeten nemen en daar moet wel rekening mee gehouden worden. Het is echt een knuffelbeer en een leuk rustig vrouwtje zou geweldig zijn voor hem. Kennis van EC is erg belangrijk aangezien het toch een aandachtspunt zal blijven bij hem.

Algemene informatie

Ram (gecastreerd)
Leeftijd: Oktober 2017
Ras: Franse Hangoor
Kleur: Grijs/Wit
Formaat: Groot
Geënt: 4-11-2021
Herplaatsbaar vanaf: 9-12-2021
Binnenkomst: 28-10-2021
Minimale renruimte: 5 vierkante meter

Wil jij Matteo-2167 (Matteo heeft EC) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Matteo-2167 (Matteo heeft EC) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Matteo-2167 (Matteo heeft EC), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Matteo-2167 (Matteo heeft EC) een forever home vind!

Menu Title