Tess – 1105 - In de opvang bij Flappus

Tess heeft in haar jonge leventje helaas al het nodige voor de kiezen gekregen. Samen met een hamster man is ze door haar vorige eigenaar aangeschaft in de dierenwinkel en niet snel daarna volgde er een nestje. Helaas besloot de vorige eigenaar niet voor Tess, de hamsterman en haar nestje te willen zorgen en via wat omzwervingen is ze bij ons belandt.

Tess doet het fantastisch en al snel kon haar nestje op eigen pootjes door het leven. Helaas is de hamsterman na de geboorte van de baby’s te laat van Tess gescheiden, waardoor er 3 weken na het eerste nest, onverhoopt een 2e nestje hamsterbaby’s geboren is.

Tess heeft het razenddruk gehad met het grootbrengen van haar jongste nestje. We merken aan haar dat dit haar uitput en frustreerd, ze is afgevallen, moe en heeft zich tot nu toe nog niet onbezorgd hamster kunnen voelen. Gelukkig zijn ook deze kleintjes groot genoeg en kan Tess eindelijk verhuizen naar een definitief thuis.

Daarom zoeken we nu naar een liefdevol baasje speciaal voor Tess.

Tess is qua karakter levendig, nieuwsgierig en actief. Ze is (voor zover we dat nu kunnen beoordelen) geen hamster die gek is op aaien en vasthouden. Dit is gezien alle stress en omstandigheden niet verwonderlijk, maar het maakt haar voor kinderen wat minder geschikt. We verwachten dat ze met voldoende tijd en rust, een stuk kalmer en gemoedelijker zal worden.

We zoeken voor haar iemand met een ruim verblijf (minimaal 80×40), een dikke laag bodembedekking en een soepel looprad. Het allerbelangrijkste is echter een liefdevol baasje dat haar de tijd geeft om te herstellen en niet teveel van haar verwacht.

Algemene informatie

Vrouwtje
Ras: dwerghamster
Kleur: mandarijn
Leeftijd: begin 2021
Herplaatsbaar vanaf: per direct

Wil jij Tess – 1105 adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Tess – 1105 helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Tess – 1105, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Tess – 1105 een forever home vind!

Menu Title