Maik – 1443 - In de opvang bij Flappus

UOch die Maik, Wat een leukerd is het toch. Hij ziet er uit om te knuffelen, maar daar houdt hij absoluut niet van. Van een leuke dame wel, want hij staat te popelen. Heeft u een leuke dame thuis die ook op zoek is naar en maatje? Laat het ons weten, Maik zal u dankbaar zijn.

Een belangrijk punt is wel, dat dit ras wekelijkse  vachtverzorging nodig heeft. Anders gaan de klitten in zijn vacht enorm veel pijn doen. Maik is naar de dierenarts geweest om zijn kiezen te slijpen want er zaten puntjes op, het kan zijn dat het in de toekomst nog een keer nodig is afhankelijk van de oorzaak of het genetisch is of gekomen is door te weinig hooi eten.

 

Algemene informatie

Ram (gecastreerd)
Leeftijd: 7-9-2020
Ras: Teddy
Kleur: Grijs-wit
Formaat: Middel
Geënt: 28-6-2022
Binnenkomst: 23-6-2022
Minimale renruimte: 4 vierkante meter

Wil jij Maik – 1443 adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Maik – 1443 helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Maik – 1443, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Maik – 1443 een forever home vind!

Menu Title