Koen en Daan - In de opvang bij Flappus

Deze twee schapen heten Koen en Daan. Het zijn prachtige dieren die sinds kort bij ons verblijven, omdat zij op hun vorige plek niet langer konden wonen. Anders zouden ze verkocht moeten worden en de handel in gaan, maar de vorige baasjes van Koen en Daan gunnen hen een beter leven. Eén van de twee rammen is verstoten door zijn moeder en daarom met de hand grootgebracht. Ze zijn beiden goed gewend aan mensen, maar willen nog wel eens een bokje geven om u uit te dagen.

Voor Koen en Daan hebben wij twee opties: wij kunnen hen apart van elkaar met elk een eigen groepje dames herplaatsen, óf Koen en Daan worden samen uitgeplaatst als tweetal waarbij ze op een mooi stuk land samen mogen grazen. In ieder geval is voldoende ruimte erg belangrijk. Wie gunt Koen en Daan dit geluk?

Algemene informatie

Rammen (gecastreerd)
Ras: Drentse Schoonebekers
Kleur: Crème-bruin/zwart
Datum binnenkomst: 10-01-2020

Wil jij Koen en Daan adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Koen en Daan helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Koen en Daan, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Koen en Daan een forever home vind!

Menu Title