Johan en Maya - In de opvang bij Flappus

In de opvang verblijven op het moment nog twee kalkoentjes, samen met hun moeder. De kleine ukjes mogen straks het nest verlaten als zij oud genoeg zijn en daarom gaan we nu alvast op zoek naar nieuwe baasjes.

Kalkoenen worden buiten gehouden, veelal op een groot stuk terrein of anders in een hele ruime volière. Een nachthok met zitstokken en bodembedekking tegen de kou is aan te raden. De kalkoen leeft in een groepje, vaak is dit één haan met meerdere hennen. Het zijn hele leuke, grappige dieren. Onze jonge kalkoentjes zijn gewend aan mensen.

Wie zoekt één of meerdere jonge kalkoenen voor op uw stuk grond? Of heeft/kent u een kinderboerderij die een plekje vrij heeft? Laat het ons dan weten!

Algemene informatie

Haan en hen
Soort: Kalkoen
Datum binnenkomst: 26-08-2019

Wil jij Johan en Maya adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Johan en Maya helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Johan en Maya, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Johan en Maya een forever home vind!

Menu Title