Jaimy - In de opvang bij Flappus

Lieve Jaimy is wegens omstandigheden op zoek naar een andere plek.

 

Jaimy is een gecastreerde reu uit Roemenië en weegt ongeveer 23 kg. Hij is geboren op 10-4-2016.

 

Jaimy is geadopteerd als pup van een half jaar. Hij zou prima geschikt zijn voor beginners. Nou dat is dus niet zo. De mensen die hem geadopteerd hebben houden het al 6 jaar vol, waar ik diep respect voor heb, maar het gaat niet meer. Jaimy kan prima met de eigenaresse, maar de band die er is tussen hem en de eigenaar geeft spanning. Het ene moment knuffelt hij met hem, het andere moment bijt hij. En aangezien ze een dochtertje van 1 hebben rondlopen nu wordt het te gevaarlijk.

 

Jaimy is niet goed gesocialiseerd. Dat betekent alles wat hij kent is goed, alles wat hij niet kent niet.

 

Hij heeft iemand nodig die ervaring heeft met honden. Die de signalen op kan vangen. Die hem de begeleiding kan geven waar hij zo naar verlangt. Het is ook een vreselijke knuffelkont.

 

Hij is op zich goed met andere honden. Een andere stabiele hond zou voor hem denk ik fijn zijn. Een hond waar hij zich aan op kan trekken. Hij is vroeger een kat gewend, maar zal daar opnieuw aan moeten wennen.

 

Hij kan prima alleen thuis zijn en mee in de auto.

 

Hij kan niet met jonge kinderen.

 

Ik heb zelf een Roemeen met vergelijkbaar gedrag als Jaimy. En op zich hoeft het niet een groot probleem te zijn, maar ik woon in het buitengebied en dat scheelt al heel veel prikkels. Als ik visite krijg zet ik hem weg. Blijft de visite langer dan ga ik de visite introduceren. Ondanks de slechte socialisatie kunnen ze nog aan heel veel wennen alleen het gaat in stapjes. Rust, reinheid, regelmaat, liefde, tijd en geduld is wat ze nodig hebben

 

Algemene informatie

Geslacht: reu (gecastreerd)
Kleur: bruin-wit
Leeftijd: 10-04-2016

Wil jij Jaimy adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Jaimy helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Jaimy, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Jaimy een forever home vind!

Menu Title