Jaimy - In de opvang bij Flappus

Jaimy heeft maar 1 wens voor 2022 en dat is een plek waar hij welkom is en geliefd wordt! Bij mensen die hem op de juiste manier kunnen begeleiden, die niet denken in moeilijkheden, maar oplossingen.

Jaimy is een gecastreerde reu uit Roemenië en weegt ongeveer 23 kg. Hij is geboren op 10-4-2016.

Jaimy is niet goed gesocialiseerd. Dat betekent: alles wat hij kent is goed, alles wat hij niet kent niet. Hij heeft iemand nodig die ervaring heeft met honden. Iemand die de signalen op kan vangen en hem de begeleiding kan geven waar hij zo naar verlangt. Het is ook een vreselijke knuffelkont!!

Jaimy is op zich goed met andere honden. Een andere stabiele hond zou voor hem fijn zijn, denk ik. Een hond waar hij zich aan op kan trekken. Hij is vroeger een kat gewend, maar zal daar opnieuw aan moeten wennen. Jaimy kan prima alleen thuis zijn en mee in de auto. Hij kan niet met jonge kinderen.

Ik heb zelf een Roemeen met vergelijkbaar gedrag als Jaimy. En op zich hoeft het niet een groot probleem te zijn, maar ik woon in het buitengebied en dat scheelt al heel veel prikkels. Als ik visite krijg, zet ik hem weg. Blijft de visite langer, dan ga ik de visite introduceren. Ondanks de slechte socialisatie kunnen ze nog aan heel veel wennen, alleen gaat dat in stapjes. Rust, reinheid, regelmaat, liefde, tijd en geduld is wat ze nodig hebben.

Ik heb een cursus met Jaimy gevolgd om zijn socialisatie nog wat te kunnen verbeteren. Het is raadzaam als nieuwe eigenaar om dit ook met hem te gaan doen.

Jaimy is ook erg leuk met Winet de andere hond op de site..

Neem gerust contact met mij op dan vertel ik zijn hele verhaal. Jaimy is niet van stichting Flappus wij promoten hem alleen.

 

 

 

 

 

 

Algemene informatie

Reu (gecastreerd)
Ras: Kruising
Kleur: Bruin-zwart
Ingeent: Ja
Chip: Ja
Datum binnenkomst: Wacht bij Villa Woef op een nieuw thuis

Wil jij Jaimy adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Jaimy helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Jaimy, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Jaimy een forever home vind!

Menu Title