Iris - In de opvang bij Flappus

Dit leuke zeugje is Iris. Ze past nu nog met gemak op 1 hand, maar over niet al te lange tijd zal al haast niet meer te herkennen zijn van deze foto. Iris is op 6 juni geboren en nu oud genoeg om op eigen pootjes te staan.
We zoeken daarom iemand met een leuk maatje voor haar (een zeugje en/of gecastreerd beertje) en natuurlijk een fijn en ruim verblijf zodat ze haar jonge pootjes goed kan ontwikkelen door veel sprintjes te trekken.

Iris is momenteel herstelende van een lichte schimmelinfectie. Dit komt bij jonge cavia’s die niet meer bij hun moeder drinken vaak voor en is eenvoudig te behandelen met crème. Hier kunnen onze medewerkers in de opvang ook alles over vertellen.

Omdat cavia’s echte groepsdieren zijn en we ze niet alleen willen laten zitten, hebben we haar hier in de opvang bij haar maatjes Iva en Vlokje zitten. De dames mogen los van elkaar geadopteerd worden, maar ook als tweetal of drietal.

Bekijk hier haar maatje Iva

Algemene informatie

Zeug
Leeftijd: 06-06-2020
Ras: Cavia gladhaar
Kleur: bruin-wit
Datum binnenkomst: 17-07-2020

Wil jij Iris adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Iris helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Iris, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Iris een forever home vind!

Menu Title