Henk - In de opvang bij Flappus

Op het moment verblijven er meerdere bokjes bij Stichting Flappus. Allemaal zijn zij gered en nu op een veilige plek, bij ons op het weiland. De bokken zijn allemaal gecastreerd en volledig ingeënt. Door de castratie ruiken zij niet en kunnen ze ook bij een groepje dames geiten wonen. De bokjes kwamen bij ons toen zij nog maar enkele dagen oud waren. Ze worden door onze medewerkers met de fles gevoed en zijn dus erg gewend aan mensen. Het zijn ontzettend sociale, vrolijke en speelse dieren die heel graag aandacht krijgen van mensen.

Zoekt u een leuk, gecastreerd bokje voor bij uw geiten? Heeft u een grote achtertuin, stuk land of een kinderboerderij? Kom dan eens kennismaken met onze gezellige vriendjes.  Deze heren zijn een gezellige aanvulling voor uw geitengroepje.

 

Algemene informatie

Diersoort: Geit
Geslacht: Bok (gecastreerd)
Kleur: Wit
Datum binnenkomst: 16-03-2019

Wil jij Henk adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Henk helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Henk, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Henk een forever home vind!

Menu Title