Hanna en Lotte - In de opvang bij Flappus

Deze dringende oproep delen wij namens alle mensen die begaan zijn met het lot van varkens Hanna en Lotte. De twee zusjes verblijven niet in onze opvang, maar bij hun huidige eigenaar in Groningen. Wegens omstandigheden kunnen Hanna en Lotte daar helaas niet blijven en daarom zoeken zij wederom een nieuw thuis. Er is haast bij geboden; diverse stichtingen voor varkens in nood zijn al benaderd, maar kunnen helaas niets voor Hanna en Lotte betekenen. Daarom willen wij alles op alles zetten om te voorkomen dat deze lieve schatten naar de slacht moeten. Lees hieronder het verhaal van Hanna en Lotte:

“Wie heeft er een plekje voor Hanna en Lotte?
Hanna en Lotte zijn vleesvarkens, zusjes en inmiddels zes jaar oud. Als biggetjes mochten zij samen naar een educatieve boerderij, waar zij in de drie jaar dat zij daar woonden een schare fans hadden. Bezoekers die speciaal naar de boerderij kwamen om Hanna en Lotte te verwennen met koek en appelstroop. Na drie jaar wijzigde het beleid op de boerderij en zouden Hanna en Lotte vervangen worden door twee nieuwe biggetjes… Dit betekende dat de zusjes naar de slacht zouden gaan. De fans zijn gaan zoeken naar een andere oplossing en zo kwamen Hanna en Lotte bij een hobbyboer(in) in Groningen terecht met de belofte daar oud te mogen worden. Helaas kan niemand in de toekomst kijken en vanwege diverse omstandigheden zou het voor Hanna en Lotte beter zijn om weer te verhuizen. Wie heeft er genoeg ruimte om Hanna en Lotte een stal en een stukje land te geven waar ze varken mogen zijn, aandacht krijgen (ze zijn heel slim) en samen oud mogen worden?”

Heeft u een plekje in uw stal, weide én hart voor deze twee lieverds? Neem dan contact op via de mail: info@flappus.nl.

Algemene informatie

Zeugen
Ras: Varkens
Kleur: Roze
Datum binnenkomst: Verblijven bij huidige eigenaar

Wil jij Hanna en Lotte adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Hanna en Lotte helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Hanna en Lotte, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Hanna en Lotte een forever home vind!

Menu Title