Freud en Jules - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Freud en Jules is geadopteerd!

Dit gezellige koppel zijn Freud en Jules. Twee praatgrage siamezen van 9 en 6 jaar oud. Deze katers zijn dol op knuffels en aandacht, lekker op schoot liggen en lekker veel babbelen. Wij plaatsen Freud en Jules alleen samen uit, omdat zij erg aan elkaar zijn gehecht.

Freud is een wildkleur siamees van 2010. Hij heeft ruimte en vrijheid nodig om naar buiten te kunnen. Als Freud niet de ruimte heeft om naar buiten te kunnen gaan, zal hij gaan sproeien. Bij zijn vorige huis was dit niet het geval, omdat hij de ruimte en vrijheid had om zelf te bepalen wanneer hij naar buiten ging.

Jules is meer een huismus, hij ligt het liefst de hele dag bij je op schoot. Wel vindt Jules het ook fijn om samen met zijn maatje Freud een frisse neus te halen. Deze Blue Point siamees is geboren in 2013 en iets jonger dan zijn maatje.

Kent u het ras goed en heeft u een fijn thuis met veel ruimte voor deze twee siamezen, dan stellen wij ze graag eens aan u voor. Freud en Jules verblijven bij Stichting Flappus in Zwolle.

 

Algemene informatie

Herplaatst in Heijningen op 23-11-2019


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title