Ezra-2421 - In de opvang bij Flappus

Ezra is een prachtige ram die gevonden is waardoor hij nog wel wat schuw is, het is dus geen oppak konijn maar dat is bijna bij alle konijnen zo. Beter is het om bij konijnen in de ren te gaan zitten en het van hun te laten komen, ze zijn vaak nieuwsgierig en komen dan snuffelen en zo kun je het contact opbouwen. Gedumpt zijn is ook een nare ervaring dus we zoeken voor Ezra een veilig huis met een leuk maatje en een vaste ren aan het hok die hoog genoeg is. De meeste rexen zijn aardig atletisch wat je ook wel aan Ezra’s bouw kunt zien, het is daarom geweldig om te zien als ze rond springen en rennen de 6 vierkante meter is dan ook echt de minimale ruimte zonder het hok erbij gerekend.

Algemene informatie

Ram(Gecastreerd)
Leeftijd: ongeveer 2 jaar
Ras: Rex
Kleur: Donkerbruin
Formaat: Middel
Geënt: 26-10-2022
Herplaatsbaar vanaf: 29-10-2022
Binnenkomst: Oktober 2022
Minimale renruimte: 6 vierkante meter

Wil jij Ezra-2421 adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Ezra-2421 helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Ezra-2421, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Ezra-2421 een forever home vind!

Menu Title