Elvis Presley - In de opvang bij Flappus

Elvis Presley is een lieve zwart/witte beer waarvan we schatten dat hij ergens in 2019 geboren is. Hij is samen met een grote groep cavia’s bij ons binnengebracht waarvoor we voor elks van hen een fijne nieuwe plek zoeken. Elvis laat al steeds meer van zich horen bij ons. Vooral wanneer de groente in aantocht is, laat hij zijn enthousiasme blijken door er luidkeels om te vragen. Gelukkig voor hem lijkt dit te werken, want er belandt iedere keer wel wat komkommer, tomaat, andijvie of ander lekkers in zijn verblijf.
Elvis verlangt ernaar om zijn pootjes weer écht te kunnen strekken in een ruim verblijf samen met een lief maatje. Wie wil Elvis adopteren?

Algemene informatie

Beer
Leeftijd: 2019
Ras: Cavia gladhaar
Kleur: zwart-wit
Binnenkomst: 10-10-2020

Wil jij Elvis Presley adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Elvis Presley helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Elvis Presley, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Elvis Presley een forever home vind!

Menu Title