Dexter ( is bij eigenaar thuis ) - In de opvang bij Flappus

Dexter is een 9-jarige husky/herder-mix. Hij is een lieve, werkwillige en vrolijke hond. Dol op aandacht, dol op eten en dol op losloopwandelingen. Het is een echte herder: baasgericht, waaks, beetje patserig naar andere honden, en hij heeft duidelijkheid en sturing nodig.

 Helaas is Dexter ook nerveus en stressgevoelig en kan hij niet omgaan met de komst van onze baby, hij voelt zich al maanden niet meer op z’n gemak in huis. Daarbij heeft hij een lage bijtgrens. Dexter kan dus niet geplaatst bij kleine kinderen, hij kan niet omgaan met de onvoorspelbaarheid en zou dan ook kunnen bijten. Dat is ook de reden dat we hem helaas moeten herplaatsen, hij verdient een plekje waar hij niet gestresst is.

 Hij heeft heupdysplasie en artrose en krijgt daar pijnstilling voor, maar hij loopt nog gerust langere wandelingen. Loslopen kan hij goed in overzichtelijk gebied, dan houdt hij je keurig in de gaten.

 Dexter is geen katten gewend maar reageert vooral nieuwsgierig op ze en bijt niet. Alleen blijven kan hij prima, ook op nieuwe plekken gaat hij gewoon rustig liggen slapen.

 Het ideale plekje voor hem is een thuis zonder kinderen, met een lekkere tuin om in te scharrelen en regelmatige wandelingen in de natuur. En natuurlijk heel veel aandacht.

 

Algemene informatie

Reu: (gecastreerd)
Ras: Husky X herder
Kleur: Wolf grauw
Ingeënt: Ja

Wil jij Dexter ( is bij eigenaar thuis ) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Dexter ( is bij eigenaar thuis ) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Dexter ( is bij eigenaar thuis ), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Dexter ( is bij eigenaar thuis ) een forever home vind!

Menu Title