Cheetos - In de opvang bij Flappus

Zoef! Daar sprint Cheetos weer door het hok. Deze jonge knul heeft heel veel energie en doet niets liever dan rennen, sprinten en nieuwe dingen ontdekken. We geven hem geen ongelijk want als je net een maand oud bent is er ook zoveel nieuws te ontdekken.

Cheetos’ moeder kwam zwanger in de opvang terecht en is vervolgens tijdelijk opgevangen bij een vrijwilligster thuis, om zo in alle rust en met extra aandacht te kunnen bevallen en zogen. Hier is Cheetos geboren en hij is de eerste weken van zijn leven dan ook huiselijk opgegroeid.

Inmiddels is Cheetos oud genoeg om op eigen pootjes te staan. Daarom zoeken we voor hem nu een leuke beer en zorgzaam baasje. Cheetos heeft momenteel de leeftijd dat het koppelen eenvoudig gaat.

Algemene informatie

Beer
Leeftijd: 20-06-2020
Ras: Cavia gladhaar
Kleur: driekleur
Datum binnenkomst: 11-07-2020

Wil jij Cheetos adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Cheetos helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Cheetos, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Cheetos een forever home vind!

Menu Title