Buddy - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Buddy is geadopteerd!

Deze kleine vriend heet Buddy. Hij is op 15 juni 2020 geboren en nu ongeveer een half jaartje oud. Buddy is een Campbelli hamster. Hij is redelijk klein van stuk en ontzettend nieuwsgierig, ondernemend, onderzoekend. Ook is hij heel snel, daarom is hij wat minder geschikt voor jonge kinderen. Vasthouden laat hij toe, maar liever staat hij met 4 pootjes op de grond om lekker op onderzoek te gaan, te graven en de racen in zijn looprad.
Buddy heeft samengeleefd met zijn broer, maar de twee konden het niet meer met elkaar vinden. Hier heeft hij helaas een kaal plekje van opgelopen op zijn snuit. Wij verwachten dat dit snel weer bij zal trekken nu hij alleen leeft.
Wie wil deze kleine levendige hamster een heel fijn thuis geven?

Voor Buddy zoeken we iemand met een ruim verblijf (minimaal 70×50, maar groter zal hem nog gelukkiger maken) met een dikke laag bodem en een soepel looprad.


Informatie over dwerghamsters

Helaas worden er nog volop te kleine hamsterkooien verkocht. Daarom hebben we op de infosheet hieronder alle basisbehoeftes van de dwerghamster nog eens op een rijtje gezet. We merken dat hamsters met het juiste formaat verblijf en inrichting veel gelukkiger zijn.

flappus-informatie-dwerghamster

Download informatie dwerghamsters

Algemene informatie

Herplaatst in Zwolle op 23-01-2021


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title