Bruce - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Bruce is geadopteerd!

Bruce is een Russische dwerghamster kruising van ongeveer 4 maanden oud. Hij heeft tot voor kort samengeleefd in een klein kooitje samen met een andere mannelijke hamster. Dit heeft beide heren veel stress en onenigheid opgeleverd. Bruce heeft door de onenigheden enkele kale plekjes op zijn rug. Wij verwachten dat dit wel snel weer aan zal groeien, nu hij niet meer samen hoeft te leven.
Verder heeft hij veel energie en denken we dat hij helemaal op zal bloeien als hij straks meer ruimte heeft om te kunnen rondscharrelen, graven en rennen. Daarnaast zal hij ook blij worden van een ruim soepel looprad en een zandbadje. Hij is het gewend om in handen te komen, maar doordat hij zoveel energie heeft merken we wel dat hij het liefst met 4 pootjes op de grond staat. Wie wil zich over deze leuke hamster man die in zijn korte leven al veel meegemaakt heeft ontfermen?
Bruce is vanaf zaterdag 31 oktober beschikbaar voor adoptie.


Informatie over Russische dwerghamsters

Helaas worden er nog volop te kleine hamsterkooien verkocht. Daarom hebben we op de infosheet hieronder alle basisbehoeftes van de dwerghamster nog eens op een rijtje gezet. We merken dat hamsters met het juiste formaat verblijf en inrichting veel gelukkiger zijn.

flappus-informatie-dwerghamster

 

Download informatie dwerghamsters

Algemene informatie

Herplaatst in Zwolle op 02-11-2020


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title