Bowi - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Bowi is geadopteerd!

Voor Bowi zijn we op zoek naar een gouden mandje! Deze leuke, knappe Labrador verblijft niet bij Stichting Flappus, maar wij bemiddelen in de zoektocht naar een nieuw baasje. Zijn huidige eigenaren schrijven het volgende over Bowi:

”Door persoonlijke omstandigheden zijn wij voor Bowi op zoek naar een nieuw baasje. Wij kunnen hem helaas niet de aandacht meer geven die hij nodig heeft en verdient. Dit vinden we heel verdrietig maar voor Bowi is het denken wij uiteindelijk het beste.

Bowi is een bruine, gecastreerde Labrador, geboren op 1-5-2020 en heeft een stamboom. Bowi is een hele lieve, aanhankelijke hond die af en toe wel wat angstig kan zijn. Aan de riem wil hij af en toe behoorlijk trekken, zeker als er een andere hond aankomt. Bowi was de 10e pup uit een nest van 10, dus hij heeft behoorlijk moeten vechten voor zijn eten. Dat zie je ook nu nog, hij is heel gretig met eten en duldt ook geen andere dieren in de buurt dan, behalve Xavi. Voor Xavi heeft hij respect en hij wil altijd graag met hem spelen. Bowi kan in principe heel goed met andere honden maar niet in zijn eigen ‘space’, dan lijkt het wel of hij denkt dat zijn positie in gevaar komt. Hij kan prima met kinderen. Nogmaals, het is een hele lieve aanhankelijke hond, die overal in huis achter je aan sjokt omdat hij graag bij je wil zijn.”

Verder vindt Bowi het leuk als zijn toekomstige huis een tuin heeft, waar hij lekker samen met u in kan chillen! Om de rust te bewaren, is het verstandiger dat er geen katten in hetzelfde huishouden wonen. Bowi is namelijk fanatiek in het achternazitten van deze andere soort viervoeters. Alhoewel Bowi buitenshuis dus heel goed met andere honden overweg kan, geeft hem dit in zijn eigen omgeving stress. Daarom wordt Bowi niet bij een andere hond herplaatst.

Wie kan en wil rekening houden met de aandachtspunten van Bowi en geeft hem een fijn thuis? Deze lieverd verdient het zo! Voor meer informatie over Bowi en een eventuele kennismakingsafspraak mag u mailen naar: info@flappus.nl.

Algemene informatie

Herplaatst in Kampen op 24-06-2022


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title