BonBon-10031 - In de opvang bij Flappus

Vanuit een noodsituatie kregen we een groep van 27 konijnen binnen die bij een eigenaar in de tuin liepen, deze konijnen zijn niet veel aandacht gewend dus ze zijn niet handtam en daarom niet geschikt voor hele jonge kinderen. Het komt wel goed met ze maar het heeft even tijd nodig dus zoeken ze allemaal een maatje en een huis waar ze gewoon lekker konijn mogen zijn en waar (Let op!!) een ren is die hoog genoeg is minimaal 120 hoog of een overdekte ruimte die wel hoog genoeg is om wat luchtsprongen te kunnen maken. Het zijn lieve konijnen maar nog wat schuw dus… handig is ook dat ze zich niet kunnen uitgraven maar dat geld eigenlijk voor alle konijnen want het zijn vaak meesters in graven en ontsnappen.. Wie heeft een mooie plek voor deze leuke dame BonBon..

Algemene informatie

Voedster
Leeftijd: Ongeveer November 2022
Ras: Kruising
Kleur: Wildkleur
Formaat: Middel
Geënt: 8-5-2023
Binnenkomst: 5-4-2023
Minimale renruimte: 5 vierkante meter

Wil jij BonBon-10031 adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij BonBon-10031 helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor BonBon-10031, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat BonBon-10031 een forever home vind!

Menu Title